Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mor och son tar över delikatessen

/
  • Mor och son, Catarina och Fredrik Näsström är förhoppningsfulla nya ägare till Hernö Ost & Deli på Storgatan.

Efter 25 år i delikatessen på Härnöhallen och Coop Forum tar Catarina Näsström, 46, ett nytt steg i livet.
Tillsammans med sonen Fredrik, 23, är hon ny ägare till Ost och delikatessbutiken på Storgatan.

Annons

– Det här känns jätteroligt. Vi gillar att möta människor och är beredda att jobba stenhårt för att få snurr på verksamheten, säger Catarina.

Den nuvarande ägaren, Katharina Andersson, hade bara drivit butiken ett drygt år innan värkande knän och artros satte käppar i hjulet. Nu lämnar familjen Härnösand, redan till veckan gåt flyttlasset till Visby.

Catarina kände för att pröva på något nytt efter många år inom livsmedelshandeln. Sonen Fredrik, även han med en bakgrund inom samma bransch, var inte sen att haka på när möjligheten att få driva något eget dök upp.

Mor och son fortsätter i samma hjulspår som de tidigare ägarna med ostar, korvar och delikatesser från närområdet. Men det blir även några nyheter, avslöjar de.

– Ja, vi kommer att öppna upp en serveringsdel efter årsskiftet i lokalen intill där tidigare en frisersalong höll till. Där kommer vi att servera sallader, soppor, crepes och smörgåsar till hugade lunchgäster.

Sortimentet kommer även att utökas med smörgåstårtor, landgångar och charkvaror. I nuläget finns inga planer på nyanställningar.

Mer läsning

Annons