Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flertalet inbrott under midsommarhelgen

Annons
Flertalet inbrott

under midsommarhelgen

Polisen har haft en arbetstyngd midsommarhelg med utredning av inbrott fördelat över helgens alla dagar.

ï Under natten mot midsommaraftonen, klockan 02.45, har någon krossat ett skyltfönster på Nordlöws optik på Trädgårdsgatan. Inget verkar dock blivit stulet.

ï Under natten mot midsommardagen, någon gång mellan 23 och 9 på morgonen, har restaurang Torino på Norra Strömsborgsgatan blivit utsatt för inbrott. Tjuven har forcerat dörren till restaurangen med hjälp av ett brytjärn. Inne i lokalerna har man tillgripit en nyinköpt dator samt tre kameror till ett totalt värde av 40 000 kronor. Brytjärnet är upphittat utanför resturangen.

ï Sent under lördagskvällen, klockan 23.45, ser en man två av polisen välkända figurer med en damcykel. Han tycker att det verkar underligt, och undrar var de fått cykeln ifrån. De två springer från platsen. Cykeln, som är ny, blir beslagtagen då polisen misstänker att den blivit stulen.

ï Vid fyratiden, under natten mot söndagen, vaknar en kvinna på Hotel Royal av att en yngre man befinner sig utanför hennes fönster på tredje våningen. Mannen, som beskrivs vara mellan 18 och 20 år, står på en byggnadsställning. Han har tagit sig in i restaurangen genom att krossa en ruta med hjälp av en borrmaskin han hittat. Det är dock okänt om något blivit stulet.

Mer läsning

Annons