Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fastighetsägare blev årets företagare i Högsjö

Annons
Fastighetsägare blev årets företagare i Högsjö

Det blev Eivind Ekebjörk som fick pris som årets företagare i Högsjö. Ekebjörk får priset för att han köpt in och bevarat de rivningshotade fastigheterna i Västby.

- Det är en bragd att Eivind Ekebjörk kommer att bevara de rivningshotade fastigheterna, kommenterar Thomas Thorén från Högsjö Företagarförening.

Priset delades ut vid Högsjö företagardag, som är den femtonde i ordningen. Som vanligt är arrangemanget en samverkan mellan olika intressenter i Högsjö, bland annat företagarföreningen och Folkets Hus.

- I år har vi ett fyrtiotal utställare, de flesta från Högsjö med omnejd. Några företagare driver sina företag i Kramfors eller centrala Härnösand, och bor i Högsjö, berättade Lennart Backlund.

På Folkets Hus hade utställarna ställt upp med allt från hemslöjd till loppisar till förmån för skolresor och resor till Frankrike.

- Vi samlar in medel till en resa till klostret i Taizé. Vi reser sista veckan i april och blir borta en vecka. De som reser blir ett tjugotal ungdomar tillsammans med ledarna Ingrid Ögren, Jan och Åsa Sjöberg, Thomas Berglund och Anki Genberg, berättar Lena Landin.

Vid företagardagen arrangerades även skidtävling tillsammans med Ramviks IF och underhållning med gruppen Chilli.

Mer läsning

Annons