Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Härnösand i nästa solfilm?

Härnösands kommun vill ha reklam i TV. För just nu propagerar kommunen för att den så kallande solfilmen som visas i SVT i samband med vissa vädersändningar ska innehålla Härnösand.

Och Härnösands kommun har möjligheten. Kommunen ligger just nu trea i omröstningen om ytterligare en ort som ska finnas med i den animerade filmen. Leder gör Östersund där man kampanjat under några dagar.

Solfilmen är den klassiska tecknade filmsnutten med solens upp- och nedgång som SVT visat i 45 år. Lagom till 45-årsfirandet kommer man att lägga till en fjärde ort och det är där som Härnösand har sin möjlighet.

- Visst vore det trevligt om Härnösand fanns med där. Var med och rösta hos SVT, skriver Härnösand kommun informatör Katarina Lundqvist på kommunens hemsida.

Även Kramfors och Sollefteå men inte Örnsköldsvik finns med som alternativ. Men i dessa orter har man ännu inte brytt sig och har bara fått några ströröster.


[url=http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=84073&lid=puff_1079233&lpos=extra_0]Rösta här![/url]


LENNART LUNDBERG
070-663 48 60