Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Harbottle förstörde för Höga Kusten

Gottnes Rhys Harbottle skickade Höga Kusten ett steg närmare degradering genom att kvittera till 4–4 en och halv minut före slutet.

– Han tryckte in bollen på hörna, rättvist tycker jag men samtidigt lider jag med Höga Kusten som var så nära segern, säger Gottnes tränare Roger Dannberg.

För gästerna gällde en sak: tre poäng. Därför var det fullt ös framåt vilket öppnade för Gottne som hade massvis med kontringar.

– De har fortfarande chansen rent teoretiskt, men då måste Höga Kusten hämta in tre poäng och sju mål.

När hemmalagets Andreas Hörnström fick sitt andra gula kort strax innan paus, förändrades förutsättningarna i matchen.

– Vi brände en straff i den andra halvleken och hade också frilägen, men visade bra inställning och vek inte ner oss. Tufft för dem som hade både 3–2 och 4–3-ledningar, vilket hade ökat hoppet för Höga Kusten om att spela "trean" även nästa år.

Allra bäst i Gottne var Danny Harmon, både som inner- och yttermittfältare, Nicklas Fahlén stabil i vanlig ordning på mittfältet och Rhys Harbottle visade att han är en riktig duktig anfallare.