Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Har du blivit bestulen?

Förra fredagen stoppades en misstänkt drograttfyllerist i Styrnäs. I bilen fanns en hel del saker som polisen misstänker är stöldgods och som man nu efterlyser en ägare till.

Det var trafikpolisen som skulle stoppa bilen. Bilföraren stannade dock inte utan försökte fly från polisen. Han körde in på en mindre väg men där bar det sig inte bättre än att bilen hamnade i diket.

Två personer fanns i bilen och de nekade båda till att ha något med de saker som fanns i bilen att göra. De misstänktes dock för drograttfylleri och fick följa med för provtagning.

En del av de saker som fanns i bilen har polisen kunnat spåra till stölder som ägt rum inom Kramfors kommun. Men fortfarande finns en del som man saknar ägare till.

- Nu uppmanar vi främst sommarstugeägare men även andra att kontrollera om de saknar något. Det är också möjligt att en del av godset kan komma från Sundsvallstrakten, säger Rune Lindström vid Kramforspolisen.


MARGARETA CRONQUIST
070-650 24 61