Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är byggplanerna för nya lyxvillan – så ska Hugh Grant och Anna Eberstein bo

Paret betalade sex miljoner kronor för Torekovsvillan – som de sedan lät riva.
Nu har filmstjärnan Hugh Grant och Anna Eberstein från Sundsvall lämnat in ritningar för ett nytt hus, avslöjar Kvällsposten.

Läs också: Nu kan Anna från Sundsvall fira ny babylycka med Hugh Grant

Paret blev ägare till villan i skånska Torekov i höstas. De har fått nytt bygglov hos Båstads kommun, och nu har Kvällsposten tagit del av ritningarna för den nya villan som paret kommer låta bygga på tomten.

Enligt tidningen kommer det att bli fem sovrum, tre badrum, gästtoalett, arbetsrum, lekrum, kök, tvättstuga samt ett kombinerat vardagsrum och matrum.

Ett av sovrummen ska ha ett eget "dressing room" – och det väntas bli ett sällskapsrum med kamin.

Läs också: Anna Ebersteins lyckliga familjeliv med filmstjärnan Hugh Grant

Mäklaren Peter Persson, verksam i Torekov, säger till Kvällsposten att det inte förvånar honom att paret valde att riva huset de först köpte.

– Detta var ju absolut inget speciellt hus och väldigt enkel standard. Så jag tror att även om det hade varit en annan köpare hade den personen också plockat bort det, säger han.

Läs också: Eberstein och Grant jämnar sexmiljonershuset med marken