Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Handelspensionärerna i Örnsköldsvik samlades för trivseldag

Handelspensionärerna i Örnsköldsvik samlades en solig vinterdag i Arnäs Hembygdsgård för trivseldag med gröt och underhållning.

Ett 50-tal personer hälsades välkomna. Dagens underhållare var Lars Lundgren som spelade och sjöng. Ett urval av låtar var bland annat Ett litet steg, och Turistens klagan när besökarna anlänt.

Den goda gröten som Ingeborg hade kokat och skinkmackorna gjorda på tunnbröd ställdes fram med god åtgång. Det blev även julallsånger, bland annat Ute faller snö, Nu har vi ljus här i vårt hus och tomtarnas julnatt. Kort, kort årsmöte. Styrelsen för 2018 består av sammankallande Kurt Söderlund, Övriga ledamöter: Britt-Mari Wallgren, Barbro Lundström, Anita Söderström, Solveig Lindström och Valborg Öberg alla omvalda. Nyval av Martin Bergman. Stort tack för många års funktionärsuppdrag blev det till Agda Hedell och Uno Forsman.

Fikapaus med god kaka och rullrån blev det innan dagen avslutades med lotteridragning. Under 2017 har det varit en båtresa med MS Ådalen III med 56 deltagare den 2 juli. Surströmmingsträff den 16 augusti på Arnäs HBG med 51 personer och dagens julgrötsträff. Under 2018 planeras för en utflykt till Norrbyskär 10 juni, Surströmming och Julgrötsträff. Stort tack till Ingeborg, Lars Lundgren och alla deltagare.

Kurt Söderlund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel