Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han arrangerar konserter i Härnösands tomma lokaler – premiär under fredagskvällen

Hallå där Härnösandsbon Patrik Grundström, som på fredagskvällen uppträder med nya projektet Tumbleweed i före detta Restaurang Mormor Hilmas lokaler.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

Vad eller vilka är Tumbleweed?

– Tumbleweed heter projektet och det är en konsertserie som jag gör i tomma butiks- och restauranglokaler i Härnösand. Premiären sker på fredagskvällen och då spelas musik från tv-spelsserien "Zelda".

Varför just "Zelda"?

– Jag har inte spelat massa "Zelda", men snubblade över en låt som heter "Sarias song" och tyckte att den var fruktansvärt fin. Jag fortsatte sedan gräva i "Zelda"-musiken och hittade hur mycket som helst som var fantastiskt. Tror jag lyssnade igenom 300-350 låtar. Sedan så var det bra tajming för mig personligen att göra en massa arrangemang då jag varit sugen på att göra något mer utmanande ett tag.

LÄS ÄVEN: 10 heta nöjeshändelser i Ångermanland i mars

När och var är nästa konsert och vad blir temat då?

– Jag för diskussioner med ett lokalt fastighetsbolag, men i nuläget är inget klart med lokal eller tid för nästa konsert. Nästa gång blir det romanser, som omformas till poplåtar - musik som är skriven för piano och sång, men som har potential att bli bra poplåtar med fullt band.

Vilka ingår i bandet?

– Jag på bas, Christian Sundeqvist på trummor, Jesper Norberg på klaviatur, samt gitarristerna Josef Eriksson och Per Nordgren.

LÄS ÄVEN: Så var konserten med världsartisten – kommer till Örnsköldsvik i kväll