Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Håller med Sörlin om bojkott – det som sker är skrämmande

Håller fullständigt med politikern Bengt Sörlin i att hela Ångermanland ska bojkotta handeln i Birsta city. Av vilken anledning ska vi göda ännu mera skattekronor i detta landskap som snart tagit allt ifrån oss?

Tycker att det som sker just nu i vårdfrågan är så skrämmande att man inte finner ord. Hade inte sagt någonting om det var så att andra hade betalat allt för oss. Men Sollefteå sjukhus får tilldelade resurser precis som de övriga sjukhusen utifrån befolkningsunderlag med mera. Skillnaden är att vi kan hålla oss till de budgeterade ramarna och för detta ska vi bli straffade med en total avlövning från Medelpads herravälde, bara för att de inte klarar att ta sitt fulla ansvar som vid tidigare nedskärningar och besparingsbeslut.

■■ För fler insändare, klicka här.

Handeln i Birsta City slutade jag själv med för cirka ett år sedan, och nu har vi tagit det ytterligare ett steg längre med att inte anmäla oss till några ungdomsidrottsliga arrangemang där. Sorligt men sant.

Ante

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida .

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel