Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Håll er till verkligheten Alliansen – vi pensionärer blev hunsade som bidragstagare

 
Valet 2018
Visa alla artiklar

Ebba Busch skriker ut att vi ska förstatliga sjukhusen och lägga ner landstingen utan förankring i övriga Alliansen.

Björklund har yrat om förstatligande av skolan i snart 20 år.

Annie Lööf vill satsa på landsbygden igen efter 8 år i Stockholm (C kan ju börja med att städa bort alla skrotbilar som deras slopande av skrotningspremien 2007 orsakat).

Moderaterna vill fortsätta att sänka skatten för höginkomsttagare med ett sjätte jobbskatteavdrag och fortsätta privatiseringar (Ni skryter om att miljöutsläppen minskade under era 8 år och där vill jag påminna om att de ökade på grund av köpet av Nuon).

I ett avstannande Sverige slutade det att byggas och investeras vilket minskade utsläppen. Västernorrlands län förlorade minst 1000 jobb på grund av flyttande av myndigheter till Stockholm och nedläggningen av Mitthögskolan i Härnösand.

Från Sollefteå försvann Krisberedskapsmyndigheten och hundskolan och därmed även förutsättningen att behålla BB.

Sundsvall förlorade minst 250 arbeten när KD:s korkade försäljning av Vin & sprit genomfördes.

Vi pensionärer blev hunsade som bidragstagare och därmed utan skattesänkningar! Så tänk er för innan ni röstar på Alliansen och ännu värre SD!

Pensionärn!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel