Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gunillas kamp väckte känslor

Gunilla Yrjas i Nyland tänker fortsätta kämpa för att få ersättning från Vägverket för de skador hon fått på sin bil. Hennes kamp har fått stort gehör här på allehanda.se

Hittills har hon dock personligen inte fått så stor respons på sin uppmaning om att starta ett uppror mot Vägverket

- Jag hoppades på större respons och trodde nog att jag skulle bli nerringd. Hittills har endast två personer ringt, säger Gunilla Yrjas.

I tisdags berättade hon i tidningen om den ilska och irritation hon känner sedan hon fått veta att Vägverket avslagit hennes begäran om ersättning. Hon, liksom ett 45-tal andra fordonsägare, hade krävt ersättning för de skador som de fått på sina bilar efter att ha kört på Riks 90 mellan Bollstabruk och Hällsjö.

Samtliga ersättningskrav ogillades med hänvisning till att Vägverket avsvor sig ansvaret för de skador som fanns på vägen. Motiveringen var att Vägverket och ansvarig entreprenör, Vägverket Produktion, inom rimlig tid vidtagit tillräckliga åtgärder för att förebygga risken för skador på fordon.

Här på allehanda.se har många läsare hört av sig med kommentarer. Den stora merparten backar upp Gunilla.

Läs tidigare artikel:
[url=http://allehanda.se/avdelning/kramfors/25051]Gunilla vill starta uppror mot Vägverket[/url]


STEN ENGBLOM
070-320 49 70