Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gullängets S-kvinnor har hållit sitt årsmöte

Gullängets S-kvinnor höll den 8 februari sitt årsmöte på Villagatan. Många medlemmar hade som vanligt infunnit sig.

Ordförande Lena Näslund hälsade alla varmt välkomna och därefter vidtog årsmötesförhandlingarna med Birgith Olsson Johansson som mötesordförande. Av årsberättelsen framgick att Gullängets S-kvinnor varit rikt representerade i olika sammanhang under 2015, bland annat i kyrkofullmäktige och kommunstyrelsen, flera nämnder, landstinget och S-kvinnors förbundsstyrelse.

Gullängets S-kvinnor har under året träffats i olika arrangemang i stort sett varje månad förutom de planerade mötena. En uppskattad aktivitet är också Café på Omsorgsboendet Söränget, där Gullängets S-kvinnor står som arrangör en gång varje vår och höst. Likaså är klubben medarrangör vid firandet av Internationella kvinnodagen 8 mars.

Till ordförande för två år omvaldes Lena Näslund och som ledamot i styrelsen för två år omvaldes Emma Sundelin. Nya medlemmar har tillkommit och klubben ser med tillförsikt fram emot nästa år. Också i år skänkte S-kvinnor en större summa pengar till organisationer som arbetar för att hjälpa främst kvinnor och barn i världen. Årsmötet avslutades med kaffe/the och smörgåstårta.

Monica Sundin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel