Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gubbrock i Storfinnforsen

Annons

Jonny Wiktorsson fick blodad tand och kom tillbaka till Storfinnforsen efter bara en vecka. Han var ju där med Evert Ljusberg den femtonde och trivdes så bra att han tog med sig Sören Möller och Sarah Holmlund och underhöll en lördagseftermiddag.

Café Storfinnforsen lockade med trerätters middag och "Reträttmäns" spelade med stor inlevelse. Gubbrock, blues, gospel samt en och annan visa fick publiken att ryckas med. Det blev en fantastisk stämning.

Nu är det så här att Jonny Wiktorsson är kapellmästare för Reträttmäns och dom består av fyra glada herrar och Sarah, ibland när hon har tid, men nu bar det sig så illa att två i gruppen var sjuka. "Det fixar vi" sa Jonny och bjöd in Café Storfinnforsens servitör till trummorna och det blev till en veritabel skrattfest.

Lyckligtvis var Sara Holmlund i sitt esse och spelade så vackert att inget öga var torrt. Hon sjunger också med en ton som för tankarna till Billie Holiday eller Bessy Smith.

Dom har lovat att komma tillbaka till våren. Jag längtar redan.

Britt-Marie Sörensson

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel