Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grannar berättar om nattens dramatik i Krokom: "Det var jättemycket spring på alla"

Det råder stor oro bland de boende på Björkvägen i Krokom detta efter att polisen meddelat att ett mord alternativt dråp kan ha begåtts i en av lägenheterna på gatan.

Annons

Tidigare artikel: Misstänkt mord i Krokom – en person i 70-årsåldern har hittats död

Boende i området kan berätta om rejäl turbulens redan vid 22-tiden på söndagskvällen.

Felicia Byström bor med sin familj i grannuppgången. Hon somnade först vid fyra-tiden på måndagsmorgonen efter en synnerligen nervös natt.

– Såg en brandbil och en massa brandmän som satt med en kille på gården. Sen kom det ut en massa folk ur sina bostäder och inte långt efter kom polis, hundpatruller och ambulans. Det var jättemycket spring på alla, säger Felicia Byström.

Hon fick inte själv reda på så mycket vad som skett under natten men hörde att polisen misstänkte mord eller dråp i en av de intilligande lägenheterna.

Mona Byström, Felicias mamma, förhördes av polisen strax före klockan tre natten till söndagen.

– Då hade polisen förhör med mig. Jag är nyinflyttade och hade kanske inte så mycket information att lämna. Polisen sa att inget farligt hänt och att vi inte behövde vara oroliga, säger Mona som fortfarande är rejält skärrad efter nattens upplevelser.

– Vi flyttade från en gård intill för inte så länge sedan för det vara stökigt där. Blev inte bättre här, säger Mona Byström som mest känner oro för sina barn i nuläget.