Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gör något åt Härnösands citykärna innan det är för sent

Härnösandsbor, landshövding och politiker i kommunen. Ni som skall verka för regionens bästa. Citykärnan i Härnösand dör, och krafttag måste sättas in. Det verkar snart vara för sent.

Fler och fler affärslokaler står tomma, butiker slår igen (Lindex är bara ett exempel) och man väntar bara på nästa konkurs.

Ta lite ansvar; handla i stan, handla mindre på nätet, dra ner på Birstashoppingen och försök att gynna de affärsidkare som kämpar på i city.

Det var ett stort misstag att bygga ”Handelsplatsen Ankaret”, och låta stora aktörer etablera sig där. Eftersom man kan handla allt från mat till hammockar där, väljer många konsumenter bort centrala Härnösand.

Vill ni att Härnösands centrum skall vara vid Ankaret i framtiden?

Stan hade varit roligare med konkurrerande sportaffärer, järnaffär och Kapp Ahl. Lägger sen fler affär ner i Härnösand, är det total katastrof. Gör något.

En sak till! Att ta bort Murbergets naturliga promenadväg till centrum i samband med nya tågspåret, var ett stort svek mot fotgängarna.

Det blev så mycket tråkigare, och sämre!

Klarsynt kvinna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel