Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gör FV en bragdvändning?

Nu har domaren blåst i gång matchen mellan Friska Viljor och Gällivare/Malmberget.
FV måste vinna med fyra mål för att gå vidare i kvalet till division 2.

Annons

FV förlorade bortamatchen mot Gällivare/Malmberget med 0–3 i onsdags.

Allehanda.se lämnar fortlöpande rapporter här, från matchen på Skyttis.

Uppdatering kl 14:16: Efter tolv minuter är det fortfarande 0-0 på Skyttis. FV:s Joel Eriksson missade ett friläge efter sju minuter.

Uppdatering kl 14:27: FV tar ledningen efter 24 minuter. Den här gången lyckades Joel Eriksson sätta friläget. Maloba svarade för den fina framspelningen. 

Uppdatering kl 14.47: Första halvleken är slut. FV leder med 1-0. FV måste göra två mål till för att få till en förlängning.

Uppdatering 15:28: FV gör 2-0 efter 72 minuter. Albert Kargbo på straff.

Uppdatering 15:38: FV gör 3-0 efter drömträff på volley av Albert Kargbo. Åtta minuter är kvar. Står sig resultatet efter ordinarie matchtid blir det förlängning för att avgöra vem som går vidare i kvalet.

Uppdatering 15:41: Gällivare/Malmberget reducerar till 3-1 efter 85 minuter. Nu måste FV göra två mål för att gå vidare.

Uppdatering 15:49: Matchen är slut på Skyttis. FV vann med 3-1 men det räckte inte för att gå vidare i kvalet till division 2. Gällivare/Malmberget vann totalt med 4-3 och möter Mariehem om en plats i norrtvåan.