Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glada hockeynyheten – vi livesänder två av Modos försäsongsmatcher: "En av årets höjdpunkter"

Sommaren är här, men hockeysäsongen kryper också närmare.
Allehanda.se kan bjuda på en glad nyhet i värmen.
Vi livesänder två av Modos försäsongsmatcher i SCA-cupen i slutet av augusti.

SCA-Cupen och Allehanda.se har varit synonyma med varandra länge. Vi har livesänt från turneringen i flera års tid – och 2020 blir inget undantag.

Den 27 augusti är det dags för ett länsderby mot Timrå i Sundsvall och dagen efter gör Modo upp med Mora. Två matcher mellan rivaler i hockeyallsvenskan och båda matcherna går att se på vår sajt.

– För mig är SCA-cupen en av årets allra största höjdpunkter. Det är en rivstart på hockeysäsongen, framför allt för de inblandade lagen givetvis men också för mig och mina kolleger som jobbar med sändningarna, säger Allehandas sportreporter Jon Häggqvist och fortsätter:

– Som det sett ut under silly season blir nog de tre Norrlandslagen – Modo, Timrå och Björklöven – att räkna med i toppen av hockeyallsvenskan även kommande säsong och SCA-cupen är ett spännande avstamp för dem.

Matcherna sänds på Allehanda.se och SportExpressen Play. På Allehanda.se ser du sändningarna om du är kund hos oss eller om du blir det, och på sportexpressenplay.se köper du antingen styckematcher eller ett månadsabonnemang och då ingår alla matcher som sänds där.

– Att vi sänder SCA-Cupen är en lång tradition, som är möjligt tack vare vårt starka samarbete med Sundsvall Hockey. Vi vet att det brukar vara otroligt stort intresse för Modomatcherna. Att livesända matcher med ett lag som Modo som engagerar så otroligt mycket i Ångermanland och runt om i Sverige är en viktig del i vår affär, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Fotnot: På grund av rådande läge med covid-19 så kan datum för matcherna komma att ändras.