Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gjorde mål för sjunde matchen i rad

Annons

Mål sju matcher i rad.

Och äntligen mål i en segermatch.

Klart det känns härligt att äntligen få vinna, konstaterade Modos Gustav Possler efter 3-2-segern i SHL mot Örebro på lördagen.

Modos stortalang Gustav Possler har visat storform i SHL-starten. Mot Örebro lördag gjorde 18-åringen mål för sjunde matchen i rad.

Och äntligen fick han näta i en segermatch.

Ja, de andra målen har ju kommit i förlustmatcher så det är klart att det här är en annan känsla, konstaterar Possler efter segern mot Örebro.

Possler gav Modo ledningen 18.09 in på första perioden i power play och även om Örebro sedan både kvitterade och tog ledningen så kom Modo tillbaka och vann i förlängningen efter mål av Anssi Salmela som dessförinnan satt kvitteringen till 2-2.

Vi har förlorat tidigare men vi har spelat bra och stämningen har hela tiden varit bra i laget, konstaterar Gustav Possler som inte hade någon förklaring till storformen. Det är väl min månad helt enkelt!

Modo-tränaren Anders Forsberg var, än en gång, imponerad av sin 18-årige stortalang.

Gustav Possler har en stor framtid inom hockeyn om han fortsätter så här, sade Forsberg som var nöjd överlag. En riktigt rolig hockeymatch. Fart, känslor och stämning. Det var roligt att stå där i båset.

Lika roligt var det förstås inte i Örebrobåset.

Vi kommer inte ut på tå som vi gjort de senaste matcherna, erkände tränaren Håkan Åhlund.

Och lika missnöjd var Johan Motin, backen som satt tveksamt utvisad när Modo tog ledningen.

Jag tycker definitivt inte att det var någon utvisning, sade Motin.

Conny Strömberg, Örebro-ikonen med 17 klubbar i fem länder på meritlistan och med Modo som moderklubb, höll på att bli hjälte för sitt Örebro.

Först gjorde han 1-1, sedan spelade han fram Justin DiBenedetto som gjorde 2-1 och sedan höll Strömberg själv på att sätta 3-2 när han kom direkt från utvisningsbåset i tredje perioden.

Mot Modo fick Strömberg hyggligt med istid efter att ha varit i princip bänkad de senaste matcherna.

Det var jag beredd på, sade 37-åringen efter matchen. Det här är högsta ligan och det enda jag kan göra är att ta vara på istiden jag får och göra det bästa av den.

Mer läsning

Annons