Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gästar Örnsköldsvik i helgen – nu även klar för Härnösand

Han kommer till Örnsköldsvik på söndag.
Nu står det klart att Magnus Betnérs Sverigeturné även gästar Härnösand.

Magnus Betnér är just nu ute på Sverigeturné med sin standup-föreställning "Work in Progress" och på söndag, den 29 november, uppträder han på Folkan i Örnsköldsvik.

Nu står det klart att turnén fortsätter i vår och att Härnösand då ingår i turnéplanen. Den 27 februari får Härnösands teater besök av den populära och omdiskuterade ståuppkomikern.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

Ingen kväll är den andra lik under "Work in Progress"-turnén. Magnus Betnér skriver nytt, sållar bort, improviserar, finslipar och tar upp dagsaktuella ämnen. Under hösten har han bland annat gett välriktade kängor åt den ständigt aktiva hatmobben i sociala medier och berättat om en minst sagt udda myskväll framför brasan. Dessutom har intressanta namn från den svenska standup-scenen turats om att inleda kvällarna. I Härnösand är det Petter Bristav som värmer upp.

Läs även:

10 heta nöjeshändelser i Ångermanland under november

Magnus Betnérs nya föreställning till Örnsköldsvik