Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra vandaler gripna

Sent på måndag kväll greps fyra män i 20-årsåldern vid Ruif-stugan, på Remsle i Sollefteå, som vandaliserats och utsatts för inbrott.

Ett inbrottslarm vid Ruif-stugan gick igång sent på måndag kväll och en kontaktperson tog sig dit. Han mötte då en kille som gick och vid stugan fanns en bil.

Polis som kom till platsen gjorde en husrannsakan i bilen och där fanns en del gods, som vattenkokare, tröjor och klisterdekaler, från stugan.

Inne i Ruif-stugan hade en målarfärgsburk tömts ur så att det var en hel del färg på möbler och golv. Förutom den ruta de tagit sig in genom var ytterligare ett fönster krossat och några gardiner hade rivits ner.

De fyra männen greps och fördes till polisstation och har efter förhör försatts på fri fot. Några har erkänt till vissa delar medan någon nekar. Det är oklart vem som gjort vad av de fyra männen.


INGRID ELDEKLINT
070-658 45 78