Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra mål och delad poäng

Det blev ett riktigt målkalas när Frösö gästade Härnösand i damtvåan på lördagen. 4–4 och delad pott – och HSK-tränaren Benny Ödlund var nöjd.

Annons

– Vi gör en bra match, vi skapar många chanser och det är ju det som det går ut på. Vi gör fyra mål men det var nästan för lite, säger Ödlund – vars lag annars fick kämpa en del i uppförsbacke.

Frösö ledde med 2–1 i halvtid och satte sedan 3–1 i andra halvlek. HSK krigade i kapp, bara för att hamna i underläge återigen med tio minuter kvar.

– Men vi fortsatte att kriga på och med fem minuter kvar kom kvitteringen, säger Ödlund.

Lina Meander var den som räddade poängen till HSK. Hon stod för två mål i matchen, precis som Sanne Pettersson.

Frösö gjorde tre av sina mål på hörna.

– De var duktiga på hörnorna, och vi hade lite svårt att få bort bollen, menar Benny Ödlund, som främst berömde Milla Ahlenius som gjorde sin första match från start.

– Men alla förtjänar beröm i dag.

I och med den delade potten är det fortsatt en poäng mellan lagen. Härnösand har fyra segrar och ett kryss på sju matcher och skuggar Ope i topp.

Just Ope tog emot Moliden på lördagen. Moliden var serieledare inför matchen och kunde befästa sin position i topp, men fick se sig besegrat med 2–3.