Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

FV vann – ny knäskada för Pavic

Friska Viljors viktige mittfältare Josip Pavic kan ha råkat ut för tredje korsbandsskadan – andra i vänster knä.
– Han sa att det kändes som vid tidigare tillfällen, sa FV:s målvaktstränare Robert Eriksson.

Efter ett ihopslag i mitten av andra halvlek fick 25-årige Josip Pavic rejält ont i sitt vänstra knä. Det blev ambulansfärd till sjukhuset.

– Om det är korsbandet missar han resten av säsongen. Men vi får hoppas att det inte är så allvarligt, sa FV-tränaren Lars-Gunnar Eriksson.

Fjärde segern för FV efter ett sent straffmål av nyblivne landslagsspelaren (Sierra Leone) Albert Kargbo. Undertecknad tyckte att Rasmus Engström föll enkelt.

– Han blev nedsparkad bakifrån, sa Eriksson.

Friska Viljor höll på att tappa matchen efter en tvåmålsledning.

Yttermittfältaren Erik Olofsson svarade för ett vackert 1–0 mål. Han dribblade bort ett par spelare och avslutade med ett distinkt skott. Olofsson fick kliva av i slutet av första på grund av en fotskada.

– De hade inget avslut i första och vi borde ha gjort fler. Vi tappade spelet i andra och det har hänt tidigare i år. Jag sa i paus att vi skulle spela enkelt i andra men så blev det inte. Återigen bjuder vi på enkla mål.

1–2 kom efter en frispark från vänsterkanten som gick förbi samtliga. Bottenlaget Spöland Vännäs fick energi av målen och det uppstod panik bland hemmaspelarna.

– Vi fick segern till slut. Men det var inte bra för mitt hjärta, sa Lars-Gunnar Eriksson och log.

FV fick ändra i backlinjen eftersom mittbacken Ian Evans (känning i låret) och högerbacken Frans Eriksson (käkskada) inte var tillgängliga. Maloba och Henrik Sandlund ersatte. Sandlund kunde inte spela i andra på grund av skada.