Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

FV fortsätter förlora

Friska Viljor förlorade mot Brunflo efter två mardrömsminuter. Nu går man till uppehåll med sex matcher i rad utan seger.
– Vi måste inse vad som krävs för att ta oss ur det här, säger FV:s tränare Martin Wallin.

Det har pratats om kris i Friska Viljor. Och om så är fallet så blev den desto djupare efter förlusten i lördags mot Brunflo. Matchen var den sjätte i rad utan seger för FV som ligger precis ovanför bottenstrecket två poäng före Holmsund och Kramfors.

– Vi är inte en 100-procentig trupp, om jag säger så. Fotboll är inte alltid roligt och ibland måste man göra saker som är tråkiga. Kvalitén har vi, och jag tror vi kan ta oss ur det här om alla inser vad som krävs, säger FV:s tränare Martin Wallin.

Och under uppehållet kan det komma in nyförvärv för att förstärka laget.

– Det där är inte mitt bord, men jag tror att det kommer hända något. Vissa positioner behöver förstärkas.

Mot Brunflo såg laget länge ut att gå mot en viktig trepoängare. Mikael Sellin hade gett laget ledningen efter 37 minuter av den första halvleken. Ett defensivt inriktat Friska Viljor blev dock tillbakatryckta ju längre matchen pågick.

I den 79:e minuten kunde man inte heller stå emot längre. Och bara minuter efter kvitteringen tog Brunflo också ledningen.

– Slutresultatet är rättvist. Vi gjorde mål på en av få chanser vi hade och Brunflo pressade tillbaka oss. Men det här var ändå ett fall framåt. Vi visade bra inställning.