Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Full pott för Remsleefter en bra halvlek

En bra halvlek, det räckte för att Remsle enkelt skulle avfärda gästande Häggenås med hela 5-0 till sist.
– Vi var inte bra före paus trots 3-0, analyserade tränaren Lars Sundeqvist.

Jämtarna kom till spel med få avbytare och hemmatjejerna tog ganska omgående hand om initiativet ute på planen.

– I det läget hade laget inte det rätta tålamodet, vi agerade alldeles för bråttom. Tjejerna ville helst anfalla med hela laget, jag att de bollar lite mer i backlinjen och låter motståndarna få jaga mestadels.

Under den andra halvleken började dock Remsle agera mycket bättre spelmässigt och då fick Häggenås det extra jobbigt.

Sollefteålaget hänger med i toppstriden.

– Serien är ganska oviss, alla lag vinner mot alla, så allt kan hända även om jag bara ser till en match i taget inför fortsättningen. Det blir nog ett getingbo in till den sista omgången.

Forwarden Johanna Byström, är laget främste spelare och gjorde hela fyra av målen, backen Johanna Abrahamsson var helt outstanding som back och Johanna Norberg, slutligen har varit skadad men nu var hon tillbaka med besked och gjorde en stark insats som yttermittfältare.

– Vi har en tuff match i nästa omgång mot Härnösands FF på Högslättens konstgräs. Där är HSK bra, men vi hoppas kunna smyga med i toppen även i fortsättningen. Hur som helst är det skoj att vara där vi är, det är betydligt roligare att vara i toppen än i botten.