Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frölundastjärnor gör comeback

Två stjärnor gör comeback i Frölunda i tisdagens elitseriematch mot Södertälje.

Backen Christian Bäckman, som blev klar i fredags, går direkt in i laget och forwarden Joel Lundqvist är tillbaka efter sina axelproblem.

Som det ser ut i dag (måndag) kommer både Christian Bäckman och Joel Lundqvist att spela. De har båda rutin från klubben och har dessutom skaffat sig stor erfarenhet utifrån. Dessutom är båda två otroligt spelsugna och kommer att bidra med både trygghet och entusiasm. Det är ingen tvekan om att det är två riktiga klass-spelare, säger assisterande tränaren Emil Olsén till klubbens hemsida.

Bäckman försökte få ett nytt NHL-kontrakt i Florida, men valde spel i Frölunda när det inte gick. Senast han spelade i Frölunda var lockoutsäsongen 2004/05. Lundqvist skrev på i somras men har haft axelproblem under försäsongen och har ännu inte spelat någon elitseriematch.