Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Friska Viljor vägrar förlora: "Jag är så stolt"

Kan Friska Viljor förlora?
Just nu verkar det inte som det.
Under lördagen tog FV sin sjunde (!) raka seger i serien efter 0-3 mot Kubikenborg.
– Jag är så stolt över grabbarna, säger tränaren Josip Pavic.

Att Friska Viljor går som tåget i mellersta herrtrean just nu vore inte att överdriva. Efter en aningen svag inledning på säsongen har Örnsköldsviks-laget varit omutbara den senaste tiden. Mot Kubikenborg kom lagets sjunde raka seger i serien, åttonde raka om vi räknar in träningsmatchen mot Anundsjö.

– Det känns helt fantastiskt. Varenda match har vi varit välförtjänta segern också och det var vi även i dag mot Kubikenborg, säger Josip Pavic.

Friska Viljor rivstartade matchen och gjorde mål redan efter två minuters spel. Sedan tryckte man in två bollar till innan halvtid och efter det var målsättningen bara att stänga butiken.

– Vi kände att vi ville hålla tätt bakåt i halvtid. Det känns bra att vi kunde göra det.

Efter den stabila trepoängaren klättrar Friska Viljor upp på en andraplats i trean. Trots det siktar inte laget på att gå upp denna säsong utan fortsatt är FV:s huvudsakliga mål att utbilda spelare. Och när de spelar som de gjort den sista tiden är det glada miner från ledarstaben.

– Vi har ett sätt vi jobbar efter, men det vill jag inte berätta om öppet. Jag är så stolt över hur grabbarna tagit sig an den uppgiften och hur de spelar fotboll. Jag har aldrig sett ett lag spela som oss i trean.

Jag kan tänka mig att stämningen i laget är rätt bra.

– Ja, den är otroligt bra. Vi njuter av det här, avslutar en glad Josip Pavic.