Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Friska Viljor tappar Mills: "Mina två år med FV har varit de bästa i min fotbollskarriär"

Friska Viljor tappar målvakten Andrew Mills till division 2-laget IFK Östersund. "Det har varit det svåraste beslut jag varit tvungen att ta. Jag har trivts jättebra i FV och Örnsköldsvik", säger Andrew Mills till Friska Viljors hemsida.

Allehanda.se skrev nyligen om Friska Viljors lagbygge och där nye sportchefen Josip Pavic berättade att flera klubbar var intresserade av engelsmannen Andrew Mills, 23.

IFK Östersund blir Mills nya klubbadress. Jämtlandslaget tog sig tillbaka till division 2 Norrland efter en överlägsen seger i division 3 mellersta Norrland. Det som gjorde att han valde IFK Östersund är närheten till allsvenska Östersunds FK där han får möjlighet att regelbundet träna.

Andrew Mills kom till Friska Viljor 2015 då laget via kvalseger mot just IFK Östersund tog steget upp i norrtvåan.

Mills har bara gott att säga om sina två säsonger i FV. "Det är svårt att tänka mig att leva någon annanstans i Sverige eller spela för något annat lag, men jag antar att dessa saker händer i football. Mina två år med Friska Viljor har varit de bästa två åren i min fotbollskarriär. Jag är mycket tacksam för allt klubben har gjort för mig. Jag kommer nog tillbaka till FV", säger han på FV:s hemsida.

Sä här skriver division 3-laget Friska Viljor om Mills: "Vi vet att Andrew tyckt det varit ett väldigt svårt beslut men vi stöttar honom i hans val och är glada för den tiden vi fått med honom. Ett riktigt fotbollsproffs med en fantastisk personlighet".

Läs också:

Mills fortsätter i FV: "Han är fantastisk på och vid sidan av planen"

Andrew Mills räddade Friska Viljor - hyllas från flera håll: "Han är grym i dag och vår absolut bästa spelare"