Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fredsaffischtävling i Junsele skola 2020

Lion Club Junsele har genomfört aktiviteten Fredsaffischtävlingen med temat "Fred genom hjälpinsatser" i Junsele skola.

Julia Lodin som går i Klass 7 i Junsele skola vann den lokala omgången av den internationella fredsaffischtävlingen. Ett hedersomnämnande gavs till Aprilia Carlsson även hon klass 7.Affischen utsågs till vinnare av Lion Club junseles president Christer Lindgren, tävlingsordf, Stig Palmén och bildlärare Isabell Johansson för dess originalitet, konstnärlighet och tolkning av tävlingens tema.

Lokalt har vinnarna och alla andra deltagande elever hedrats för sin medverkan i tävlingen av Lion Club Junsele den 10/12, vid firande av Nobelfagen, i Junsele skola och detta på ett pandemisäkert sätt.

Nämnas ska också, att vid den fortsatta bedömningen i Liondistrikt 101-N, så segrade även Julia där och inte nog med det hon vann också Sverigefinalen och representerar Sverige i den internationella finalen. Förra årets sagolika triumf för Aprilia Carlsson har återupprepats med Julio Lodin som vinnare.

På bilden från vänster bildlärare Isabell Johansson, Aprilia Carlsson klass 7, Julioa Lodin klass 7 och Lions representant(även lärare på skolan) Erica Moström.

Stig Palmén

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel