Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frånö föll efter fyra märkliga mål

Det finns förluster och grymma förluster, fråga Jan Nordqvist, tränare i Frånö efter 4–5 mot Timrå på bortaplan. Han vet.

– Det är tragiskt, nu är vi helt borta från chansen att bli tvåa.

Vid det första baklängesmålet fick Timrå en hörna som Frånö rensade undan, varvid Mattias Norin sprang ut, vände på en femöring och fick till en fullträff som med vindens hjälp seglade in i nät.

Sedan fick hemmalaget två inkast som resulterade, 3–0.

– Där agerade våra ytterbackar dåligt, det ska jag också erkänna.

Frånö spelade dock bra och lyckades jobba sig ikapp till 3–3.

– Vi hade ytterligare två jättechanser, de hade ingenting så jag var inte orolig i paus.

Spelmässigt skapade heller inte Timrå något.

– Därefter kom Anthony Allison fri och rullade in bollen, våra spelare jublade. Domaren sa att bollen tog i stolpen. Men jag såg inte, nu lät dock ljudet som om den träffade gummit på hjulet inne i målburen.

Allison blev vansinnig, Frånöspelarna stannade upp, varvid hemmalaget kunde kontra och kom en mot en. Det hela slutade med en Timråstraff.

– Sedan gjorde de 5–3 på ytterligare ett inkast. Det hela känns så grymt, vi gjorde fyra spelmål på dem men förlorade ändå på otroligt onödiga mål. Lägg där till vårt bortdömda mål, ja idrotten kan vara grym ibland.

Spelmässigt gjorde Frånö en mycket bra insats, men marginalerna var mot laget den här gången.

– Jag vet inte vad jag ska klaga på, vi spelade bra och de hade inte ett enda avslut utan gjorde tre av fullträffarna på fasta situationer, en straff och efter ett slumpskott.

Tränare Nordqvist gav hela laget godkänt för insatsen, trots att det blev en förlust.