Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Framgångar för Örnsköldsviks Kampsportförening

Örnsköldsviks Kampsportförening har tävlat i säsongens första Jujutsu Fighting League. Klubben tog några medaljer.

LaTanya Sjöström visade sin erfarenhet och hon tog hem guldet i U15 +60 kilo.

Michelle Sjöström slutade tvåa i U15 -50 kilo kamp. Hon byggde sina matcher på teknisk färdighet och erfarenhet. I finalen mot Aurora Ejvall från Nacka Dojo räckte dock inte snygga tekniker och erfarenheten, utan Auroras aggressivare stil drog visserligen på sig varningar men plockade också fler poäng än Michelle.

Edvin Hägglund ställde upp i både U15 -60 kg kamp och NeWaza. Han fick inte riktigt möjligheten att visa sina färdigheter med nävarna i framförallt kamp och lyckades inte få in sina strypningar. Hägglund slutade fyra i båda klasserna.

Emil Lindqvist och Anton Strömberg tävlade i duo mix senior. De vaknade sent i turneringen och började inte prestera förrän i tredje matchen, men då var slaget redan förlorat. Totalt slutade de trea, vilket räckte för att ge dem en kvalplats i SM.

Samt Isabell Hellsten och Michelle Sjöström var också med i duo. De blev inlagda i seniorklasen och kände sig mycket ofördelaktigt begränsade av detta. De gjorde bra framträdanden som räckte till fjärde plats.