Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fotbollsdomaren startar reseföretag – fixar biljetter till de största ligorna i Europa

Han har ingenting emot att bli kallad fotbollsnörd. Om några dagar öppnar han reseföretaget "My Football Travel Sweden".
– En dröm som går i uppfyllelse, säger 22-årige Semir Hadzibulic från Härnösand

Fotbollsintresserade känner igen namnet. Semir är fotbollsdomare och dömer matcher upp till division 2.

Och pappa Sead har varit uppskattad tränare i IF Älgarna.

Till att börja med handlar det om en bisyssla, vid sidan om jobbet på Comhem i Härnösand.

I fem år har han gått runt och funderat och nu är det snart äntligen i hamn.

– Efter många förhandlingar och hårt arbete, berättar han

Företaget kommer till en början bedriva försäljning av fotbollsbiljetter till dom största ligorna i Europa som Premier League, La Liga och Champions League.

– Målet är att kunna erbjuda fans i både Sverige och Norge, fotbollsbiljetter till en av marknadens bästa priser, säger han.

På sikt är målet också att kunna utöka och utveckla verksamheten med andra evenemang än bara fotboll, till exempel formel 1-arrangemang, golfresor, hockeyresor och konserter.

En kompis, Sebastian Dahlqvist, har byggt hemsidan där biljetter kan bokas.

Läs mer: Gerdins köps av internationell koncern: "Det bör bli klart nu i höst"

– Vi kommer även att förhandla om samarbete med olika hotell i Europa för våra kunder som vill boka hotell till ett förmånligare pris vid sidan av biljetterna, berättar Semir Hadzibulic

Han brinner stort för fotbollen och att resa i allmänhet. Arsenal är hans lag nummer ett. Ett 30-tal matcher har han hittills sett.

Läs mer: Företag nominerade för fint pris

Eftersom han har fått en så kallade lojalitetsbonus efter många års köp av biljetter så har han större chans att få tag i attraktiva biljetter.

– Få se en match live i en stor liga är en riktigt stor upplevelse, säger Semir Hadzibulic vars pappa kommer från Serbien och mamma från Bosnien

Det finns likheter med Zlatan Ibrahimovic.

– Men Zlatans pappa kommer från Bosnien och mamman från Serbien. Och jag blev aldrig fotbollspelare, påpekar Semir Hadzibulic.

■ ■ För mer nyheter om Härnösand, klicka här – och följ Allehanda.se på Facebook.