Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så tippar Sedinarna fotbolls-EM: Sverige slutar trea i gruppen

Belgien vinner både gruppen och hela turneringen, men Sverige vinner kvällens match mot Irland med 2–1. Så lyder Daniel Sedins tips inför fotbolls-EM.

Annons

Läs också: Förre landslagsspelaren från Ångermanland sågar Hamréns val i premiären: "Är populistiskt"

Brorsan Henrik tror på en annan utgång där kvällens match slutar med oavgjort resultat, 1–1, samtidigt som Belgien får avsluta turneringen redan i åttondelsfinal mot Portugal. Både Daniel och Henrik är överens om att Sverige går vidare från gruppen som trea och att det därefter tar stopp mot Frankrike.

Guldet går, enligt Henrik Sedin, till England efter en finalseger mot Tyskland.

– De kommer alltid in i turneringar med höga förhoppningar, men brukar misslyckas varje gång. Den här gången har de ett yngre lag som kan spela mer avslappnat, säger Henrik Sedin till Vancouver Canucks hemsida.

Läs också: Exklusivt dokument: Erik Hamréns fotbollsresa – från IFK Sundsvalls juniorer till EM i Frankrike

I klippet, som går att se ovan, får bröderna även kommentera deras egna färdigheter som fotbollsspelare under matchvärmningar.

– Vi är ganska jämna, men en sak är säker: vi är mycket bättre än kanadensarna. Det finns några i laget som kan spela och några som tror att de kan spela, säger Daniel Sedin, som väljer att inte nämna några namn.

Se hur Daniel och Henrik Sedins tips ser ut på Canucks hemsida.

Läs också: Därför är Emil Forsberg unik i landslaget: "Zlatan är beroende av Mini-Foppa"

Mer läsning

Annons