Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pavic: Det är frustrerande

Josip Pavic talar ut om avhoppet från Anundsjö.
– Det är frustrerande att ta ett sådant beslut speciellt när man krigat sig tillbaka och känner att knäna håller och kroppen känns bra. Brist på förtroende har gjort att min motivation helt har försvunnit, säger 24-årige mittfältaren.

Annons

Pavic säger att beslutet växt fram under en längre tid.

– Jag kände redan förra året efter min comeback från andra korsbandskadan att jag inte hade samma förtroende hos Robert Bergström (tränaren) som jag hade året innan.

Pavic gjorde 16 poäng under första delen av 2011. Sedan kom den andra korsbandsskadan.

– Inför årets säsong kom jag tillbaka i full träning i april efter hopparknät och var med från början och knappt missat någon träning under säsongen. Men har ändå inte fått det förtroende jag önskat. Det förtroende har han (Bergström) gett till andra spelare och så har det varit hela säsongen.

Josip Pavic har annars bara gott att säga om Anundsjö.

– Jag har trivts mycket bra under mina år i Bredbyn.

Vad händer nu?

– Jag har alltid haft mål att spela högre upp och det här beslutet går emot alla mina principer. Såg verkligen fram emot årets säsong och ville ta ett steg i karriären. Nu har man jobb och sambo som man ska ta med i beräkningarna i framtiden.

– Men med det fotbollshjärta man har så skulle jag aldrig kunna leva med att avsluta karriären på detta vis.

Anundsjö är tvåa i division 2 Norrland – tre poäng bakom Skellefteå. Tre omgångar återstår.

Robert Bergström:

– Det har hänt i alla tider att spelare blir missnöjda med för lite speltid. Det kommer att hända igen och är inget som helst ovanligt.

Mer läsning

Annons