Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Hoppas få sätta kronan på verket"

/

Anundsjö har säsongens viktigaste match kvar.

– Min önskan till spelarna är att de ska passa på att njuta av denna typ av match och inramningen som våra underbara supportrar skapar, säger tränaren Robert Bergström.

Annons

Sedan Robert Bergström tog över som tränare för Anundsjö 2010 har tabellplaceringarna i division 2 Norrland blivit bättre för varje säsong. Femma, fyra, tvåa och vid fyratiden i morgon vet vi var Anundsjö hamnar någonstans detta år.

– Vi kan bara göra vårt och se till att fokusera på prestationen mot Boden. Vi har gjort en fantastisk säsong igen och hoppas få sätta kronan på verket, säger Anundsjötränaren.

För att Anundsjö ska ta klivit upp till division 1 krävs att man tar fler poäng än vad Skellefteå gör borta mot Mariehem.

Vad som än händer i sista omgången anser Robert Bergström att hans manskap svarat för en stark säsong.

– Vi tog 46 poäng i fjol och slog alla klubbrekord och vid vinst mot Boden når vi 46 poäng igen.

Alla är tillgängliga för spel mot Boden. Lagkaptenen Oskar Westbergh missade träningarna i början av veckan på grund av förkylning men är frisk igen.

Robert Bergström vill inte avslöja startelvan.

– Den är officiell 60 minuter före matchstart.

Enligt uppgifter till allehanda.se har andra klubbar visat intresse för Robert Bergström.

– Jag vill inte kommentera utan det är fokus på avslutningen som gäller. Bruno (Nilsson, Anundsjös sportchef) och jag vet var vi har varandra.

Anundsjös trupp mot Boden

Målvakter: Dejan Dimoski, Leo Groza. Martin Dimoski, Anders Dahlbäck, Oskar Westbergh, Modou Saine, Marcus Norberg, Martin Åberg, Joel Åman, Emil Norberg, Olle Persson, Luis Vasquez, Marcus Fransson, Simon Gustafson, Björn Norén, Oskar Lindmark, Håkan Holmgren, Toby Davis.

Mer läsning

Annons