Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Höga Kusten har löst tränarfrågan

/
  • Moldaven Sergui Tanurcov kommer inte bara att spela med Höga Kusten Fotboll kommande säsong. Sergui kommer även att träna division 3 laget.

Höga Kusten Fotboll har löst tränarfrågan.
– Men jag jobbar med att hitta en assisterande, meddelar Calle Sundqvist i Höga Kusten.

Annons

Johan Vestin som varit spelande tränare i Höga Kusten de senaste säsongerna meddelade tidigt efter föregående säsong att han inte skulle fortsätta som tränare. Det slutade lite senare med att Johan skrev på för Friska Viljor och sedan dess har Höga Kusten sökt med ljus och lykta efter en ersättare.

Nu har de hittat en tränare i alla fall. Sergui Tanurcov tar huvudansvaret och blir spelande tränare.

– Sergui har tränat laget under både november och december. Men det var inte förrän i förra veckan som vi gjorde klart med honom att han får huvudansvaret tills vidare. Jag tror att det är blir en riktigt bra lösning för oss eftersom han är både ambitiös och engagerad.

– Nu ska vi försöka hitta någon som kan hjälpa honom också. Jag jobbar med den frågan och hoppas att det löser sig snart.

Höga Kusten har riktigt bra uppslutning på träningarna. Det rör sig om 15-20 spelare varje träningspass som numera uppgår till fyra gånger i veckan.

– Det är många ungtuppar som nu får chansen att bevisa att de vill spela och satsa på fotboll hos oss. Ungdomarna verkar taggade och håller de bara i tror jag att det här kan vara en bra modell att bygga utifrån. Inte bara för nästa säsong utan även de som kommer därefter.

Mer läsning

Annons