Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för "90 minuter"

/
  • Förre Anundsjöspelaren Jonas Lindmark och Sportens Sören Häggkvist startar bloggen

Förre Anundsjöspelaren Jonas Lindmark är ny bloggare på allehanda.se.

– Det kommer att bjudas på intervjuer, egna åsikter, silly season, matchreferat och en och annan topp 5-lista, säger Jonas Lindmark.

Annons

Jonas Lindmark ska tillsammans med Sportens Sören Häggkvist bjuda på en bred och intressant läsning.

Bloggen ska heta "90 minuter" och ersätter fotbollsbloggen som funnits på allehanda.se sedan sommaren 2011.

Vad kan vi förvänta oss av 90 minuter?

– Allt som är fotbollsrelaterat. Från en korpmatch på Vikingavallen till Champions League finalen på San Siro. Fokus kommer att ligga på våra tre bästa lag i distriktet: Härnösands FF, Anundsjö IF och Själevads IK, berättar Jonas Lindmark.

Hur stort är ditt fotbollsintresse?

– Jag är ingen fanatiker som rabblar Premier League-lagens startelvor i sömnen. En division 3-match på Kinavallen kan vara nog så underhållande som ett bottenmöte i Serie A. Man kan nog säga att jag har ett normalstort intresse.

Vad är ditt bästa fotbollsminne?

– Det får bli Svenska Cupen matchen mellan FV och Malmö FF på Skyttis 2002. Efter ett rafflande straffavgörande drog MFF längsta strået och gick vidare.

Vem är Jonas Lindmark?

– Jag är en 31-åring som bor i Bredbyns barnvänligaste bostadsområde. Jobbar som verkstadsarbetare på BAE Systems Hägglunds i Gullänget. För övrigt har jag spelat fotboll på amatörnivå från division 1 ner till division 5.

Hur går det för Ångermanlands bästa lag 2014?

– Det kommer att hända mycket med trupperna innan premiären i april. Men jag tror att HFF slutar tvåa bakom Sandviken och AIF slutar trea.

– Själevad kan kämpa sig till en andraplats bakom Assi. Ni kommer kunna läsa i bloggen en djupare analys på vad mina tips grundar sig på.

Klicka här för att komma till bloggen:

Mer läsning

Annons