Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra avslutning av Själevad

Efter en tydlig svacka med tre matcher i följd utan vare sig poäng eller mål satte Själevad en prydlig punkt för säsongen genom att skåpa ut Timrå med klara 5-0.

Annons

Ett Timrå som i händelse av seger hade en liten, men dock chans att hänga kvar i serien, men nu får ta steget ner i tvåan.

– Vi har varit inne i en sämre trend i några matcher, därför känns det givetvis extra skönt att vi kunde avsluta serien på ett mycket bra sätt, konstaterade Själevadstränaren Tommie Andersson.

Hemmalaget dominerade matchen eftertryckligt och efter 3-0 i paus kunde segersiffrorna blivit större än 5-0.

– Vi spelade ut helt avslappnat och gjorde det mycket bra även om vi kunde ha varit lite effektivare i målskyttet, tyckte Tommie Andersson.

I ett kollektivt starkt Själevad gick priset som matchens lirare till Gabrielle Wågström och vi plussar även lite extra för Josefine Engvall som låg bakom tre av hemmalagets fem fullträffar.

I slutsammandraget återfinns Själevad på en fjärdeplats, med samma poäng men sämre målskillnad än tabelltrean Notviken. Att seriesegern gick till Assi var klart redan innan den sista omgången.

– En fjärdeplats är mer än godkänt, det har varit en tuff serie med många bra lag där vi gick in i serien med målsättningen att tillhöra topp fem i tabellen, avrundade Tommie Andersson.

Mer läsning

Annons