Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bergström klar för Anundsjö

/
  • Robert Bergström tränar Anundsjö för femte säsongen. Foto: JENNIE SUNDBERG/ARKIV

Nu är det definitivt klart.
Robert Bergström kör vidare som tränare för Anundsjö. Det blir hans femte år i klubben.

Annons

För några veckor sedan skrev vi att Bergström var så gott som klar för en fortsättning i Anundsjö.

– Vi har varit riktigt nära nu i två år (tvåa) och vi har gjort många bra saker som vi ska behålla. Men vi har andra saker att utveckla och min tanke med Anundsjö IF 2014 är att vi börjar om ur några hänseenden. Vi har ett arbetssätt som vi utvecklat genom åren, men utgångspositionerna kan komma att förändras, vilket innebär att spelarna får ta andra roller och starta om på ny kula, säger Robert Bergström till Anundsjös hemsida.

På tränarsidan och i organisationen runt laget kommer det att bli några förändringar. Robert Bergström blir alltså kvar som huvudtränare och Johnny Dahlbäck fortsätter som assisterande. Thomas Boman tar rollen som lagledare och får lite andra arbetsuppgifter.

24-årige Emil Ullsten blir fystränare. Pontus Andersson, 21, kommer att ansvara för a-lagets nya hemsida. Dessutom ska han ha koll på sociala medier som facebook och twitter.

– Hemsidan och hela den biten har varit eftersatt och under all kritik, vilket vi har varit väl medvetna om. Jag är övertygad om att Pontus kommer att göra ett strålande jobb i den här rollen och att det kommer bli uppskattat för alla som är intresserade av Anundsjö IF, säger Bruno Nilsson till Anundsjös nuvarande hemsida.

Anundsjö drar igång säsongen 1 december. Träningsmatcherna är nästan klara. Hemmamatch mot Selånger, dubbelmöten hemma och borta mot Umeå FC och Skellefteå på hemmaplan väntar bland annat under mars och april.

Anundsjös ledarstab och organisation för 2014: Bruno Nilsson, sportchef, Thomas Boman, lagledare, Robert Bergström, tränare, Johnny Dahlbäck, assisterande tränare, P-O Lundgren, målvaktstränare, Ulf Sehlin, målvaktstränare, Emil Ullsten, fystränare, Inge Olsson, materialare, Pontus Andersson, kommunikatör.

Mer läsning

Annons