Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fosshaug gör comeback i allsvenskan

Tillberga Bandy satsar på att vinna allsvenskan och ta steget upp i elitserien - därför låter man förre bandystjärnan och nuvarande tränaren Per Fosshaug dra på sig tröjan, skriver Vestmanlands läns tidning (VLT) på nätet.

Tillberga har två förluster efter åtta matcher, och nu hoppas klubben att Fosshaug ska bli klar för spel redan mot Ljusdal på lördag och bättra på resultaten. 44-åringen kommer även att fortsätta som lagets tränare.

Han kommer att tillföra en otrolig kraft och en enorm vinnarskalle på planen, säger Tillbergas sportchef Tobias Johnsson till VLT. Han har en otrolig fysisk form och har kört med laget nästan varje träning den här säsongen.

Under sin aktiva karriär vann Fosshaug sex SM-guld med Västerås och fem VM-guld med Sverige. Efter säsongen 2007/2008 lade han skridskorna på hyllan.