Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förre skyttekungen uppges klar för Modo – kan vara Edbloms ersättare

Pär Edblom blir borta i månader.
Nu kan Modo ha hittat en ersättare. Mitch Wahl vann skytteligan i Hockeyallsvenskan förra säsongen – nu är han enligt Sportens källor klar för Modo.

27 mål kom från Mitch Wahls klubba i Hockeyallsvenskan förra säsongen. Med det blev den förre Oskarshamn-spelaren skyttekung i serien.

Senaste tiden har det spekulerats i vilken som kommer att bli hans nästa klubbadress, efter att han och finska Ilves gått skilda vägar. Han tycks nämligen inte ha konserverat formen från förra säsongen efter bara ett mål och totalt fyra poäng på 16 matcher.

Nu står han alltså utan klubb – men inte länge till. Enligt Sportens källor är han klar för Modo och presenteras inom kort.

Wahl kan spela som center och skulle därmed kunna vara Pär Edbloms ersättare. Edblom kommer att bli borta en längre tid med en ögonskada.

Uppdatering: Modos general manager Per Svartvadet dementerar i en sms-konversation med Sporten att Wahl skulle vara klar.

"Mitch Wahl, sant?"

"Nej", svarar Svartvadet.