Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Formstark Wiland nära spel

Annons

Andreas Isaksson har missat ligamatcher på grund av sina axelproblem medan Johan Wiland storspelade mot Juventus i Champions League.

Läge för målvaktsbyte mot Österrike?

Jag skulle naturligtvis vara redo om jag får chansen, säger Wiland.

Chansen är dock - den krånglande axeln till trots - rätt liten.

"Isak" har alltid gjort det väldigt bra i landslaget och är duktig på att hålla isär hur det går i ligan och i landslaget. Det måste vara jäkligt svårt att peta honom från en landskamp, men det så är det att vara målvakt. Jag laddar som jag brukar och gör mitt bästa på alla träningar så får vi se.

I ligaspelet med FC Köpenhamn har det gått sådär, klubben har bara tre segrar på elva matcher, men i Champions League går det bättre.

1-1 mot Juventus kom efter storspel av Wiland.

Det var en sådan där match där jag verkligen var inne i ett "flow". Jag kände själv att det gick väldigt bra, och det är en sådan känsla man gärna tar med sig. Jag hade mycket att göra, då är det lättare att vara målvakt än att man står sysslolös i 70 minuter.

TT: Hur är det att spela med Olof Mellberg igen?

Jättekul. Det är fantastiskt att se hans inställning, att han fortfarande är en krigare och vill lyckas. Han är alltid förbannad när han förlorar och är en otrolig tävlingsmänniska.

Mer läsning

Annons