Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Företaget vill växa i Norrland – ökar sitt fokus på Härnösand

Professionals Nord satsar på att expandera i Norrland och har i dagsläget kontor i Umeå och Sundsvall. Nu ska en person arbeta mer dedikerat mot Härnösand.

Personaluthyrnings- och rekryteringsbolaget Professionals Nord ser Härnösand som en attraktiv grannkommun till Sundsvall, och enligt Professionals Nord har efterfrågan från Härnösand med omnejd varit stor. Från och med årsskiftet kommer Johan Martinsson, som är kundansvarig på Sundsvallskontoret, att arbeta med mer fokus på Härnösand.

– Det är i precis rätt tid, jag har redan hunnit skapa arbetstillfällen på orten och med den här starten har jag fått en bra respons och ser positivt på det nyskapade konceptet, säger Johan Martinsson i ett pressmeddelande.

Bolaget startades förra året, har planer på att expandera aggressivt och har en stor kundkrets i både Umeå och Sundsvall. Företaget arbetar med hel- och deltidsuppdrag och rekrytering inom tjänstemannasektorn.

■■ Vill du ha senaste nytt direkt i din mobil? Ladda ner Allehandas app till Iphone eller Android.