Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Företagare prisas på Stjärnkväll

Femton framgångsrika företagare har nominerats till bland annat årets företagare, årets nykomling och årets handlare. På företagsgalan Stjärnkväll 2010 koras vinnarna.

I år har ännu fler förslag från allmänheten kommit in till juryn. Fler branscher och större geografisk spridning gör att juryn haft ett digert arbete med att kora tre kandidater i varje klass.

Thomas Östlund, Företagarnas juryrepresentant, är nöjd men ser utrymme för förbättring.

– Vi tar gärna emot ännu fler förslag till nästa år och att vi även får fler nationaliteter representerade i de förslag vi får in, säger han.

Intresset är stort för Stjärnkväll 2010, som går av stapeln den 25 februari på Hullsta Gård. Redan nu är antalet anmälningar uppe i fjolårets nivå – och det kommer in fler.

– Jätteroligt att arrangemanget uppskattas, företagen måste trots allt betala själva för att vara med, säger Jan Röhlander från Näringslivsavdelningen, som håller i trådarna inför den stora kvällen.