Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningen Utveckla Härnösand: "Tack för allt genom åren, Restaurang Koch’s"

Nisse, Ing-Marie, Sebastian och ert underbara team har skapat inte bara kulinariska läckerheter och en trivsam restaurangmiljö. Ni har också på ett underbart sätt gett av er själva och bidragit till att det alltid har varit ett nöje att besöka er restaurang.

Att dag ut och dag in kunna hålla denna höga standard är inte annat än ”mastery”. Ni har gjort er förtjänta av alla stjärnor som går att dela ut och vi är stolta över att ha fått ha en restaurang av denna klass i Härnösand.

■■ INSÄNDARE: M i Härnösand: "I dag går Nils Koch och personalen hem – vad händer med restaurangen i simhallen?"

Att vi har ett kommunstyre som trampat på er på ett synnerligen lumpet och fult sätt är en händelse som man bara inte trodde kunde ske. Det är som att titta på en dålig film.

Ni är förtjänta av all respekt och vi hoppas att kommunens medborgare kan påverka situationen och vara med och medverka till att Restaurang Koch’s får full kompensation för den skada som Härnösands kommun åsamkat dig, Nisse Koch, och din rörelse.

För Föreningen Utveckla Härnösand

Uno Gradin

Ordförande

Lars-Erik Eriksson

■■ INSÄNDARE: Krögare: "Kommunen har agerat oärligt och omoraliskt – var ni tvungna knäcka oss två gånger..?"

■■ LÄS OCKSÅ: S, MP och V-majoriteten svarar på kritiken: "Vi jobbar för Härnösands utveckling"

■■ För fler insändare, klicka här.

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida .

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel