Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Foppa hyllar Modos offensiv

Peter Forsberg är imponerad över Modos säsongsinledning.

– Just nu är det fantastiskt roligt, men slutar man jobba stenhårt går det fort utför, säger han.

Annons

"Foppa" är som alla säkert känner till assisterande general manager för Modo Hockey och trots att han numera är skriven i Stockholm missar han aldrig en hemmamatch i Fjällräven Center.
– Det är fantastiskt roligt att jobba med Modo, men det är ju naturligtvis Markus (Näslund) som drar det tyngsta lasset, men vi pratas vid dagligen och vi håller det på en väldigt bra nivå. Man kan säga att jag sitter på Modos Stockholmskontor, säger Foppa.
Modo toppar elitserien och Foppa säger att han är, milt utryck, både glad och imponerad av Modos inledning på säsongen.
– Nu är det fantastiskt roligt. Förra säsongen var det tufft då vi länge låg på fel sida strecket. Det rullar på bra nu och det beror delvis på målvaktsspelet men framförallt på att det är en väldigt bra inställning och att alla ställer upp på att jobba stenhårt.
– Nu offrar sig alla för laget, alla femmor producerar, vi kör framåt och v i vinner de jämna matcherna. Men det är en tunn linje på den här nivån och gör man inte jobbet varje dag ändras läget snabbt, säger Forsberg.
Framförallt gillar han Modos offensiva spel.
– Det är inte lätt att göra mål i dagens elitserie, men vi är ett spelande och producerande lag och det är väldigt glädjande. Dessutom, titta på Cumiskey (Kyle) som alltid följer med i offensiven, sånt är roligt att se, säger Foppa.

Annons