Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Folkfest när TV-laget gästade Sollefteå

Årets första match med TV-laget Allstars spelades på Nipvallen i Sollefteå i lördags. Inför 500 åskådare vann man med 5-3 över Sollefteå Gif:s jubileumslag. Men det första målet svarade Sollefteås Mattias Lindström för.

Matchen med TV-laget ingår i Sollefteå Gif:s 110-årsjubileum.

Det blev en match med både allvar och lek. Och en och annan skada som behövde kylas ned.

En bicycleta av Robin Bryntesson fick Richard Herrey i TV-laget att fråga vem som utfört konststycket.

Största applåden fick domarna Anders Westman, Martin Sjödin och Rune Andersson. Inte för sina domslut - utan för sen ankomst till andra halvlek. När det var dags för avspark satt domarna fortfarande kvar och njöt av kaffet i pausen.

Men det brydde sig lagen inte om. De satte igång matchen själva och hann spela i flera minuter innan domarna under stort jubel kom in på planen.

Första halvlek slutade 1-1 efter mål av Mattias Lindström, Gif och Hans Eskilsson, TV-laget.

När Mario Jadonic nickade in 2-3-målet slet han av sig tröjan i bästa målgörarstil. Men det är som frisparksmagister han är mest känd.

3-1 sköt Leif "Foppa" Forsberg, 3-2 gjorde Roger Häggström till stort jubel hos publiken. Det blev svar direkt från TV-laget som gjorde mål igen av Foppa.

Andreas Vanberg gjorde ett enligt honom själv magiskt mål till 5-2 (efter suverän passning från Richard Herrey) och strax innan slutsignalen fastställde Robin Bryntesson (skidåkare) slutresultatet 5-3.

Det var två nöjda lag som lämnade planen den första varma dagen i maj.


GAJE BLIXT