Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Följ ÖIK:s genrep inför allettan – vi finns på plats: "Det känns häftigt"

I kväll torsdag 19.00 spelar Östersunds IK sista matchen i grundserien inför allettan på bortaplan. Tegs SK står för motståndet och vi sänder matchen med start 18.50.

– Det känns häftigt att vi kan sända genrepet för Östersund inför de viktiga matcherna i allettan, säger Mittmedia sports Anna Svedberg.

Anna Svedberg som tillsammans med Jon Häggqvist kommer finnas på plats i Umeå och T3 Center under torsdagskvällen och kommer kommentera matchen. Sändningen börjar 18.50 och matchen börjar 19.00.

Se Teg–Östersund i Hockeyettan här

Efter matchen får ni kommentarer från båda lagen. Du behöver vara pluskund för att kunna se matchen på torsdagskvällen.

Så gör ni för att köpa plus: Ta del av Plus på alla Mittmedias sajter

Detta är hockeyettan norras sista omgång innan allettan drar igång 27 december. Östersunds IK ligger just nu på tredje plats och har chans att gå om Kalix HC som ligger på samma poäng.

Leder gör Piteå, som kommer vinna hockeyettan norra, oavsett resultat under torsdagen. Alla matcher spelas samtidigt i sista omgången.

Läs också:

Forsberg om sin tuffa säsongsstart i Västervik: "I Timrå lärde jag mig att inte stressa iväg"

Islossning för ÖIK i sista hemmamatchen inför allettan: "Betyder mycket"