Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Följ Idun och ungarna live i idet

Succén är tillbaka – nu kan du följa Idun och björnungarna live igen!

Den 25 december 2014 startades vår livekamera från björnidet på Järvzoo för första gången. Dygnet runt kunde vi följa utvecklingen och den 15 januari föddes tre små björnungar. I slutet av april, då björnarna ville lämna idet för att möta våren, stängdes kameran av.

Nu är det äntligen dags att återse Idun och hennes tre ungar, som växt rejält sedan de sågs i idet i våras.

Idun och hennes ungar hade långt över en miljon digitala besök under fjolårssäsongen, och många skickade in hälsningar. Här kan du läsa några av dem som skickades in till Idun och ungarna. Vill du också skicka en välkomnande hälsning till Idun och ungarna kan du så klart göra det redan nu! Det gör du här.

För er som missade de unika bilderna från en av förra årets från mest uppmärksammade födslar finns den själklart förevigad här.

Strax efter årsskiftet återser vi även naturprogrammet Vildriket där programledaren Erik Bergström, tillsammans med Rovdjurscentret De 5 storas experter, guidar oss genom djur och natur. Missade du något av förra årets avsnitt finns alla samlade här.