Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flood och Sandin spelar med Modo i kväll: "Ska bli otroligt roligt"

Modos J20-lag möter AIK i returmötet i SM-åttondelsfinalen i kväll och får då in två rejäla förstärkningar i Erik Flood och Linus Sandin.
– Det ska bli otroligt roligt att få spela med Modos juniorer igen, säger Linus Sandin.

Kvalet till SHL tog abrupt slut för Modos två lån till Mora, men säsongen är ändå inte över för juniorerna Erik Flood och Linus Sandin. Det blir minst en match till för dem då Modo ska försöka ta revansch på AIK och därmed nå en tredje och avgörande match i Ritorp.

– Det var surt i går i Leksand, men det ska bli skönt att få spela en match igen och få möjligheten till revansch. Jag ser fram emot det här, säger Sandin som alltså får sällskap från Mora av backen Erik Flood, som därmed fortfarande är kontrakterad Modospelare.

– Det är två väldigt bra förstärkningar för oss och de kommer att spela. De kommer direkt till Stockholm och möter upp oss där, säger J20-coachen Henrik Gradin.

SE MER: Därför är Tingsryd tuffaste alternativet för Modo

LÄS MER: Utlånade talangen Erik Flood vägrar kommentera uppgifterna